divendres, 29 d’octubre del 2021

LA MÀGIA DE L'AMOR DE L'ÀNIMA

 Dins la màgia de l'amor de l'ànima, hi ha un altre món. El de l'enamorament de l'ànima.

 De la mateixa manera que és molt diferent el plaer de la felicitat, l'enamorament "normal" no té res a veure amb el de l'ànima.

Com diferenciar l'enamorament "normal" del de l'ànima ?. Res més senzill.

L'enamorament "normal" és una tempesta d'hormones. Veus a l'altre com la persona més bonica i meravellosa del món. I això és així fins que l'amor s'acaba. El que ve després pot ser afecte, fidelitat, rutina, llaços, compromís.

En canvi, a l'enamorament de l'ànima, veus objectivament tots els defectes de l'altre. I no entens com pots estimar-lo. L'ànima no admet mentides mai.

A l'enamorament "normal" tot el que hi ha són hormones del plaer i, quan s'acaben, s'acaba l'amor.

A l'enamorament de l'ànima, no t'expliques com pots estimar l'altre persona, però no la pots treure del teu pensament en cap moment. La sents en tot moment. I saps que serà per sempre.

A l'enamorament "normal", com a molt, hi ha moments de plaer. A l' enamorament de l'ànima, la felicitat no s'acaba mai.

Però, l'enamorament de l'ànima no és un enamorament exempt de plaer. El que passa és que el plaer és una conseqüència de l'enamorament, no un objectiu en sí mateix.

No sé si tothom pot trobar la persona de la que enamorar-se amb l'ànima. Suposo que sí. Encara que cal trobar-se dins el camí d'amor i la seva màgia per poder trobar-la i identificar-la.

Però, quan la trobes, ho saps. Dos persones que s'enamoren amb l'ànima, quan es tornen a veure, per temps que hagi passat, se'ls il·lumina la mirada instantàniament i senten una comunió absoluta, l'una amb l'altre. I, això passa sempre, una vegada i una altra.

Si, alguna vegada a la vida, trobes la persona de la que t'enamores amb l'ànima, no la deixis escapar. Però, hauràs d'acceptar totes les condicions i incerteses del camí d'amor. I no deixar-te arrossegar per cap enamorament "normal", encara que inclogui certeses, seguretat. Perquè és per por a entrar al camí d'amor.

L'enamorament de l'ànima no és un camí fàcil. Com a mínim hi ha dos egos, el teu i el de l'altre, que s'hi oposen. I, molt sovint, s'hi afegeixen altres egos de l'entorn, que troben perillós per tots ells que algú "s'atreveixi" a perdre la por.

Però, no t'amaguis. No cedeixis. Lluita per l'enamorament de l'ànima.

Perquè, l'enamorament de l'ànima, és la clau que obre una porta màgica a la que mai tindries accés d'una altra manera. No t'ho pots perdre!!

Valldoreix, a 29 d'octubre de 2021

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.